PRODUCT_CATEGORIES

PVC užuolaidų tvirtinimas

Tvirtinimas iš angos priekio (ant sienos), tai paprasčiausias ir patogiausias kabinimo būdas. Užtikrina, kad užuolaidos kabės tikrai horizontalioje padėtyje (kas ne visada pavyksta tvirtinant angos viduje, dėl nelygių paviršių). Taip pat nelieka plyšių užuolaidos šonuose, nes užuolaida paprastai gaminama truputį platesnė nei anga.

Tvirtinama angos viduje (ant lubų), jei nėra galimybės kabinti iš priekio (pvz. koridoriuje), tada užuolaida kabinama staktos apačioje. Pakabinus šiuo būdu, gali likti plyšiai užuolaidos šonuose (jei sienos nelygios), gali būti sudėtinga kronšteiną priveržti horizontaliai (dėl staktos nelygumo), sumažėja praėjimo aukštis dėl pačio kronšteino.

Kronsteino tvirtinimas  

Nerūdijančio plieno kronšteinas su kabliukais tvirtinamas prie angos ir ant jo kabinama juosta su nerūdijančio plieno plokštele. Tai pats patogiausias, lengviausias užuolaidų kabinimo būdas. Lengviau keisti susidėvėjusias juostas. Juosta ant kabliukų laisvai kabo, sumažėja nuplėšimo galimybė. Atšilus orams, juostą galima lengvai nukabinti, atšalus – vėl užkabinti.

Juostu tvirtiimas Juostu tvirtinimas pvc